Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialist

Hydropeptide

 

Hydropeptide behandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. En dat na slechts één behandeling! Met blijvende verbetering en resultaat!

Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie.

Zorgvuldige geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elke Hydropeptide behandeling en verzorging bestrijdt de tekenen van veroudering keer op keer, en biedt de mogelijkheid om de verzorging te personaliseren om zo ook huidproblemen te behandelen. Met meer dan 60 peptiden, antioxidantrijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijks als professionele verzorging, resultaat-gedreven oplossingen voor alle huidtypes. Hydropeptide past de behandeling geheel aan, aan de wensen van uw huid. In overleg met uw specialist wordt besproken welke behandeling het meest geschikt is. Op een natuurlijke manier mooi oud worden zonder injecties! Dat willen we toch allemaal!

 

 

Kennismakingsbehandeling

 

Nice to meet you!

De eerste behandeling start altijd met een intakegesprek en het invullen van een formulier. Aan de hand van je antwoorden bespreken we jouw huidwensen en kijken we welke producten voor huisgebruik daarbij passen, en nemen we de indicaties en eventuele contra-indicaties door. Ook bespreken we de richtingen die gehanteerd dienen te worden voor, tijdens en na behandeling. Samen maken we een plan van aanpak. Na het intakegesprek ga ik je huid reinigen en krijg je een huidanalyse. Ik kijk o.a. naar welke huidtype je hebt, elasticiteit, pigment schade, rimpels, etc. Dan maak ik een foto van je gezicht zodat we na een aantal behandelingen het resultaat kunnen zien. Als laatste ontvang je de behandeling, aangepast aan jouw wensen.

 

Hydropeptide. Huidverbetering & huidverjonging.

Hydropeptide is één van de beste anti-aging behandelingen met peptiden die meteen een ‘wow’ effect geven.

 

90 min.  €75

 

 

 

Hydropeptide firming vitamine C Treatment

 

Deze krachtige gezichtsbehandeling is op basis van pure vitamine C en geeft in behandeling:

Versteviging, lifting, glans verheldering en volume aan de huid.

De behandeling start met een intensieve dubbele reiniging, gevolgd door een peeling met vitamine C polijst kristallen, waarmee de fijne lijntjes in de huid goed worden aangepakt. Deze peeling werkt als een zachte microdermatrasie en geeft een heerlijke sensationele kick. Direct daarna volgt een enzymatische peeling op basis van rauwe honing, paddenstoelen en pompoen die voor een zeer goede hydratatie en super gladde huid zorgt. Het collageen verstevigende en rimpel ontspannende vitamine C masker, bevat het meest krachtige en stabiele pure vitamine C (87%). Ook bij onzuiverheden beschermt vitamine C tegen irritatie, gaat ontstekingen tegen en helpt het de huid te herstellen, waardoor rode vlekken na een puistje sneller vervagen. Daarnaast heeft vitamine C ook een positieve invloed op pigmentvlekken.

Deze behandeling is zeer ideaal om uw huid een boost te geven, de stevigheid en volume van uw huid te vergroten, te hydrateren en hyperpigmentatie te verhelderen.

Een echte boost voor de huid!

 

90 min.  €105

 

       Intake huidanalyses.

       Dubbele reiniging massage gelaat met de cleansing gel en mild exfoliater.

       Moduleren wenkbrauwen.

       Peeling 1, Vitamine C.

       Peeling 2, Honey Try-Zime Peel.

       Speciaal vitamin C masker met 87% gevriesdroogde vitamine C.

       Tijdens masker, een nek en schouder massage.

       Facial massage.

       Warme aromatische kompressen.

       Toner & serum.

       Moisturizer & spf crème.

       Hydropeptide producten en huidadvies verzorging voor thuis.

 

 
 

Hydropeptide basic treatment

 

Geeft je huid direct een boost. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, met minder fijne lijntjes en rimpels als resultaat. Tijdens de klantgerichte behandeling krijgt de huid een reiniging, peeling, korte gezichtsmassage, een op de huid afgestemde gezichtsmasker en een dag/nacht verzorging.

 

Voor wie is het?

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes die behoefte hebben aan een lichte exfoliatie en onmiddellijke resultaten.

 

Voordelen:

Na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd, vernieuwd en gladder.

 

Fasen van deze behandeling:

       Intake huidanalyse

       Gezichtsreiniging

       Waxen wenkbrauwen

       Peeling

       Kleine onzuiverheden verwijderen

       Crème masker

       Nek-en schoudermassage tijdens het masker

       Toner & serum

       Moisturizer & Spf crème

       Hydropeptide producten en huidadvies verzorging voor thuis.

 

90 min.  €77,50

 

 

Hydropeptide Luxe Treatment

 

Dit is een Hydropeptide behandeling zoals beschreven, alleen hier werken wij met 5 krachtige exfolianten die de cel vernieuwing sterk verbeteren waardoor de collagenen en de elastine in de huid nog meer worden aangezet.

Daarbij krijgt u een verkoelend collageen peptiden masker waardoor de huid meer volume krijgt, sterker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen ondersteunende peptiden, voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken.

Hydropeptide belooft ne de eerste behandeling een jeugdiger, voller, gladder en sterker resultaat met blijvende verbetering tijdens de daaropvolgende dagen. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Elk Hydropeptide product bestrijdt de tekenen van huidveroudering en biedt de mogelijkheid om de verjonging te personaliseren om zo ook huidproblemen als de gevoelige huid, acne, en hyperpigmentatie te behandelen.

 

Voor wie is het?

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes die behoefte hebben aan een lichte exfoliatie met onmiddellijke resultaten.

 

Voordelen:

Na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd, vernieuwd en gladder.

 

Fasen van deze behandeling:

       Intake huidanalyse.

       2-voudige gelaats reiniging.

       Toner & serum.

       Moduleren waxen wenkbrauwen.

       2 peelingen, appel of vitamine C.

       Toner & serum.

       Liftende ontspanningsmassage met de sootning balm.

       Crème masker.

       Nek-en schoudermassage of hoofdhuidmassage tijdens crème masker.

       Toner & serum.

       Polypeptide collageen gelaat en oogmasker.

       Serum & oogserum

       Moisturizer & Spf crème

       Hydropeptide producten en huidadvies verzorging voor thuis.

     

      90 min.  €115

    

 

U kunt uw gezichtsbehandeling uitbreiden met extra’s:

  • Waxen bovenlip – €7,50
  • Waxen bovenlip + kin – €15,50
  • Waxen bovenlip + kin + kaaklijn – €17,50
  • Waxen oksels – €15
  • Verven wenkbrauwen – €12,50
  • Verven wimpers – €17,50
  • Verven wenkbrauwen + wimpers – €25,00